Verzenden en Retourneren

Verzenden

Woon je binnen de gemeente Deventer dan bezorgen wij GRATIS binnen 2 dagen jouw bestelling bij je thuis. Heb je het product eerder nodig, laat het ons dan weten. 

 

Woon je buiten de gemeente Deventer dan betaal je verzendkosten.

- Brievenbuspost: 3,95 (met track and trace)

- Pakketten: 6,95 (max. formaat 100 x 50 x 50)

 

Je ontvangt het pakket binnen 3 werkdagen, indien het bezorgbedrijf geen vertraging heeft.

 

Afhalen

Alle webshop artikelen kunnen de dag na het plaatsen van de bestelling worden afgehaald in de winkel. Dit kan op di/m vrij tussen 12:00-17:00 en zaterdag tussen 11:00-17:00. Hiervoor betaal je geen extra kosten. 

 

Retourneren

Heb je je bedacht en wil je het product graag retourneren? Dan mag je de artikelen tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling kosteloos retourneren in onze winkel of op eigen kosten terugsturen via de post. In de 

 

Je kunt ons binnen 14 dagen schriftelijk op de hoogte stellen dat je gebruik wil maken van het herroepingsrecht. 

Neem contact op met ons via info@flotte.nl. In de mail zet je het volgende: je naam en adres, het factuurnummer, omschrijving van het artikel, de reden van de retour, het bankrekeningnummer en de naam waar wij het geld op kunnen terug storten. Je kunt ook gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. 

Na de retour aanmelding heb je nog eens 14 dagen de tijd om het artikel daadwerkelijk terug te sturen. Vergeet niet dat factuur erbij te voegen.

 

Retourneren via pakketdienst

Om snelle afhandeling van je retourzending te garanderen, vragen we je het bijgeleverd retour formulier in te vullen en dit tezamen met de artikelen te retourneren.

 

De kosten voor de retourzendingen zijn voor eigen rekening. Op de website van de pakketdienst kun je een inschatting zien van de te verwachte kosten, zoals bv. de kosten van Post NL. Vraag bij het aanbieden van de retourzending om een verzendbewijs. Deze dien je goed te bewaren aangezien dit het bewijs is van afgifte en wij indien nodig hierom kunnen vragen. 

 

Houd bij het retourneren van je product(en) rekening met de onderstaande voorwaarden:

  • Breekbare producten dienen in de originele verpakking en met het opvulmateriaal verpakt te worden. Houd er rekening mee dat het product niet los in de de doos zit, maar door het opvulmateriaal geen kant op kan. 
  • Oorbellen moeten nog in de verzegelde verpakking zitten wegens hygiënische overwegingen. Reeds geopende verpakkingen kunnen we niet retour nemen. 
  • Wij kunnen retouren alleen in behandeling nemen wanneer de bestelling - indien mogelijk - ongeschonden, in originele verpakking en in een stevige verzenddoos wordt teruggestuurd. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht voor de retour te weigeren of de schade in rekening te brengen.

Retourneren in winkel

Je kunt de producten binnen 14 dagen retourneren in onze winkel in Deventer. Retourneren in de winkel is gratis. Om online aankopen in de winkel te retourneren, moet je je orderbevestiging en het artikel dat je wilt retourneren meenemen naar de winkel. Je krijgt direct geld retour bij het inleveren van je bestelling in onze winkel. Je kunt ook ter plekke een ander product kiezen. Het reeds betaalde bedrag wordt dan verrekend. 

 

 

Het aankoopbedrag van de teruggestuurde artikelen, inclusief eventuele verzendkosten (bij retournering van je volledige order) wordt zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terugbetaald via dezelfde betaalwijze die je hebt gebruikt bij het plaatsen van je bestelling. 

 

Heb je vragen? Stuur ons gerust een mail naar info@flotte.nl. We helpen je graag!

 

 

 

 

Openingstijden

 Di.       10:00 - 17:30

 Wo.    10:00 - 17:30 

Do.     10:00 - 17:30

Vrij.     10:00 - 17:30 

 Zat.    10:00 - 17:00 

      Zon.  12:00 - 17:00 eerste en laatste zondag vd maand

 

Get in touch 

Flotte conceptstore

Grote Overstraat 77

7411 JB Deventer

Tel: 0570 769 011

06 36 56 66 09

info@flotte.nl